BETAALOPLOSSING Het betaalplatform voor online platforms

Win-win voor jou en je eindgebruikers

GoCredible Smart Contracts Betaalservice voor online platforms

Een conditionele betaaloplossing op basis van smart contracts is bijzonder geschikt voor online handelsplatforms. Bedrijven die hun producten en diensten aanbieden via webshops, marktplaatsen en veilingsites. Juist daar waar vraag en aanbod online samenkomen, vinden betaling en levering niet op hetzelfde moment plaats. En je weet vaak ook niet met wie je zaken doet en of iemand zich aan de afspraak houdt. Dat kun je met smart contracts helemaal indekken. Daardoor neemt de betrouwbaarheid van jouw platform voor je gebruikers toe.

 

De betalingen lopen via een veilige derdengeldenrekening, terwijl je klanten via de geïntegreerde betaalstroom ongehinderd hun winkelwagen kunnen afrekenen. Zo profiteer jij van de voordelen, zonder dat jij daarvoor een vergunning als betaaldienstverlener nodig hebt.

In 3 stappen is jouw betaalplatform up & running

GoCredible heeft een uitgebreid pakket modules waaruit we voor elke online business een unieke, schaalbare oplossing kunnen samenstellen.

Ontwerp van de ideale betalingsinfrastructuur

Samen ontwerpen we de optimale betalingsinfrastructuur. We maken een aantal bewezen standaard-componenten op maat en integreren ze snel in je betalingsproces.

API integreren in jouw optimale klantreis

Met de GoCredible API kun je de beste klantreis op je platform ondersteunen en betalingen accepteren. We leggen de condities vast die er voor jouw bedrijfsproces toe doen.

Jouw betaalplatform is direct operationeel

Zo creëren we samen je eigen betaalplatform, 100% betrouwbaar, volledig compliant en 24/7 operationeel. Met de betaalmethode(s) die jij wenst.

Aan de slag met GoCredible Smart Contracts Betaalservice

Zodra je platform is geïntegreerd, heb je geen omkijken meer naar betalingen. GoCredible en Rabo Safe2Pay nemen dit over. De gelden staan altijd uiterst veilig geparkeerd en vallen onder het depositogarantiestelsel. Ondertussen voldoe je continu aan alle wet- en regelgeving rond betaalverkeer. Inclusief de benodigde accreditaties en licenties van de gewenste betaalmethodes. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over identificatie van transactiepartijen en profiteren zowel jij als je klanten van de lage tarieven. Het enige wat je hoeft te doen om GoCredible Smart Contracts Betaalservice te starten, is nu geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken.

Ook de Consumentenbond heeft Rabo Safe2Pay ontdekt

De Consumentenbond heeft een ‘eerste indruk’ van Safe2Pay gepubliceerd waarin zij als grootste voordeel de makkelijke terugbetaling voor de consument noemt als er iets fout loopt met de transactie. Daarnaast geven ze een uitleg van de unieke Safe2Pay Cars oplossing.

Succes verzekerd door de vastgelegde condities