over blog

GoCredible integreert de e-Commerce Gateway van EMS in haar Smart Contract betaaloplossing

21 januari 2021, Wim Krechting

Betaaldienstverleners GoCredible en EMS bundelen de krachten om zowel soepele offline als online betalingen bij één partij te faciliteren

Moderne marktontwikkelingen en trends vragen om nieuwe oplossingen voor betalen. Zeker nu steeds meer ondernemers zowel online als offline opereren. “Als FinTech spelen wij hier graag op in. Welke slimme software onze partners ook ontwikkelen, de inrichting van de betaalstrategie levert je altijd het nodige puzzelwerk op. In deze zoektocht naar de beste oplossing komen ze vaak bij ons uit”, zegt Teun Lammers, CEO van GoCredible. 

De aanpak van GoCredible kenmerkt zich door aan elke betaling condities te koppelen, waarmee de verdere verwerking van gelden vaststaat. Met deze onderscheidende expertise bedient GoCredible klanten binnen nieuwe markten op innovatieve en relevante wijze. “We nemen de financiële logistiek over, kennen de routing van betalingen en leiden online en offline betalingsverkeer soepel en foutloos naar de juiste bestemming”, vertelt Lammers.

Multi-brand-betalingen

“Door onze samenwerking en integratie zorgen wij ervoor dat het platform van de EMS e-Commerce Gateway geen (derden)gelden onder zich houdt”, legt Lammers uit. “We verzorgen de uitbetaling naar de verschillende begunstigden in één betaling zonder dat het platform op enig moment in het bezit van de gelden komt. Onze Smart Contracts-betaaloplossing biedt een toolbox om betalingen aan te passen aan de voorkeuren van onze klanten. Het grote voordeel hiervan is dat de technische infrastructuur en alle processen rondom onboarding, transactiemonitoring, en (uit)betalingen zijn afgedekt en je zelf dus geen vergunningen hoeft aan te vragen. Dat hebben wij al voor je gedaan”. 

Samenwerken voor soepele betalingen on- en offline 

Een samenwerking en integratie met EMS past in de strategie van GoCredible. “Via EMS kunnen wij meer betaalmethoden ontsluiten en gebruikmaken van elkaars netwerken. Partijen die al klant zijn bij EMS behoeven immers niet nogmaals het acceptatieproces te doorlopen” aldus de CEO van GoCredible. 

Bovendien zetten beide bedrijven in op de combinatie tussen online en offline. ”Er is bijna geen enkele retailer of ondernemer die nog enkel offline actief is”, zegt Pieter Stal, CEO van EMS. “Bijna elke ondernemer heeft de afgelopen tijd de stap naar online gemaakt. Hoe mooi is het als je daarvoor bij één partner terecht kan? Daarbij vervaagt de grens tussen online en offline en is QR betalen of mobiel betalen in de fysieke omgeving in opkomst. Goed om te zien dat we op beide vlakken dus ook dezelfde koers varen met als uiteindelijke doel om gezamenlijk partners en klanten de best mogelijke oplossing te kunnen bieden”. 

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze Smart Contracts Betaalservice voor jouw onderneming? We laten het je graag zien. Maak een afspraak voor een (virtuele) inspiratiesessie! https://www.gocredible.nl/contact/

Over EMS

In ruim vijftien jaar heeft EMS (European Merchant Services) zich ontwikkeld van een transactieverwerker naar een toonaangevende leverancier van betaaloplossingen voor zowel fysieke locaties als webshops. EMS biedt snelheid, veiligheid en transparantie in betaaloplossingen, onder meer in de vorm van innovatieve betaalautomaten voor op de toonbank en mobiele automaten voor betaalgemak op elke locatie. Daarnaast biedt EMS beveiligde transacties voor online betalingen, verkoop via internet, telefoon of mobiele apps en ondersteunt zij alle gangbare debit- en creditcards. EMS is een betaalinstelling, waarvan de vergunning verleend is door De Nederlandsche Bank onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD.

Hier vindt u het persbericht van EMS.

Multi Split Payments: onze expertise, jouw winst