over blog

GoCredible Smart Contracts goed uit de startblokken!

24 mei 2018, Wim Krechting

Metafoor voor goede start GoCredible: close-up van de onderbenen van een atleet die in de startblokken klaarstaat voor de sprint.

Het nieuws van onze samenwerking met Rabobank is niet onopgemerkt gebleven!

Partnerschap Rabobank en GoCredible in de media

Het FD kopte: Rabobank neemt belang in transactieplatform GoCredible.
De online identificatie- en betaaldienst GoCredible haalt Rabobank aan boord als aandeelhouder. Het fintechbedrijf zorgt ervoor dat online verkopers pas betaald krijgen als de koper tevreden is met de geleverde dienst.

Baaz.nl legt het als volgt uit: GoCredible levert voor deze betaalmethode de smart contract-techniek (slimme digitale overeenkomst), de koppeling met de voorwaarden en de samenvoeging met de betreffende partijen.
De Rabobank en GoCredible gaan hun succesvolle samenwerking intensiveren met als doel de betrouwbaarheid van het handelsverkeer te vergroten. Hiermee voegen ze zowel economische als maatschappelijke waarde toe.

De deelname in GoCredible is de zevende investering van Rabo Frontier Ventures, opgericht in 2017. Het doel van dit fonds van 60 miljoen euro is investeren in kansrijke FinTech en Food & Agri bedrijven. Aldus Emerce.

Meer evenwicht in handelsverkeer

Het wordt duidelijk dat GoCredible een vernieuwende speler is in deze markt die het vertrouwen van een gerenommeerde bank geniet. De oplossingen reiken veel verder dan het verzorgen van betalingen. Het belang van koper en verkoper staat voorop. Dit zorgt voor een veel evenwichtiger handelsverkeer met meerdere bijkomende voordelen. En toepasbaar in meerdere branches.

Nog meer weten? Bel ons direct op: 085 0603102.

Lees hieronder verder hoe de media onze propositie brengen:

Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn!

Rabo Frontier Ventures investeert in GoCredible