over blog

Kapitaal op Maat kiest voor GoCredible

17 juni 2021, Wim Krechting
gocredible kapitaal maat partnerschap ecsp

GoCredible en Crowdfunder Kapitaal op Maat sluiten partnerschap. Voorbereiding op ECSP. #betaaldienstverlening-as-a-service

Toegevoegde waarde voor Crowdfunding

GoCredible is gespecialiseerd in het verwerken van derdengelden en specifieke geldstromen. Crowdfunding is één van die doelgroepen waar onze betaaloplossing toegevoegde waarde creëert. 

Europese Crowdfunding Wetgeving (ECSP)

Crowdfunding-platform Kapitaal op Maat (KOM) bereidt zich tijdig voor op de nieuwe vereisten waar zij mee te maken gaat krijgen. De aanstaande Europese Crowdfunding Wetgeving (ECSP) stelt strikte eisen aan de omgang met klantgelden. Kapitaal op Maat kiest er voor om het betalingsverkeer en de ondersteuning van de klantacceptatie – gefaseerd – aan GoCredible uit te besteden. Met dit partnership kan Kapitaal op Maat zich geheel richten op haar kernactiviteiten: Crowdfunden! 

Focus op Core Business

Wil jouw organisatie zich net als Kapitaal op Maat bezig houden met de eigen “core business” en zich niet laten afleiden door betaaldienstverlening? Ook al is het een essentieel onderdeel van je propositie? Dan ben je meer dan welkom om jouw wensen met ons te bespreken. De mogelijkheden van ons betaalplatform zijn legio zodat we altijd een passende betaaloplossing kunnen configureren.

Contact

Bel 085 060 3102 en informeer naar de mogelijkheden, of stel je vraag via ons contactformulier.

Kapitaal op Maat

Hier lees je het nieuwsbericht van Kapitaal op Maat over onze samenwerking. Op de website van Kapitaal op Maat vindt je meer informatie over de mogelijkheden voor investeerders en projecten.

GoCredible erkend als Acquiring Payment Service Provider (APSP)