Blog

Safe2Pay: dé online B2C betaaloplossing
21 februari 2019, Wim Krechting
LinkedInTwitterEmailWhatsApp

Veilig B2C grote aankopen verhandelen .

Deze week heeft Rabobank de Safe2Pay oplossing gelanceerd waaraan we samen gewerkt hebben. Het is een unieke en volledig geautomatiseerde B2C oplossing voor waardevolle online aan- en verkopen. Daar waar een betaalmethode vaak het belang van één van de partijen voorop stelt, behandelt Safe2Pay koper én verkoper gelijk.

Hoe werkt het?

Een klant betaalt vertrouwd met iDEAL. Het geld wordt echter niet direct aan de verkoper uitbetaald, maar bewaard op de afgeschermde derdengeldenrekening van Safe2Pay. Als verkoper krijg je direct bericht dat de koopsom klaarstaat en je tot levering over kan gaan. Accepteert de klant de levering dan wordt het geld direct doorgestort aan verkoper. Hier lees je meer over de werking en mogelijkheden.

Condities

Naast de acceptatie van de koper kunnen er nog meer condities worden ingebouwd die bepalen of de transactie geslaagd is. Hét voorbeeld hiervan is Carfy. Dit is het nieuwe online verkoopkanaal van DAGO Autogroep waarbij een koper geheel online een auto kan kopen. Een additionele voorwaarde die GoCredible bewaakt is de overgang van eigendom van de auto. Daarmee is een website niet langer alleen een mooie folder van je aanbod, het is een nieuw verkoopkanaal. Met onze betaaloplossing zijn er dus transacties mogelijk die eerst ondenkbaar waren.

In de pers

Zowel Rabo Safe2Pay als Carfy krijgen alle aandacht in de pers. Elk van deze publicaties geeft een bondige uitleg en benadrukt een andere toegevoegde waarde van Safe2Pay. Hieronder een greep uit de berichten:

Een oplossing voor online business

GoCredible heeft de oplossing voor de automotive branche helemaal gereed staan om nieuwe partijen aan te sluiten. Neem contact met ons op om de folder te ontvangen of een afspraak te maken. Heb je een ander idee of wens  voor het toepassen van de Safe2Pay betaaloplossing, dan denken we graag met je mee om dit te realiseren. Bel ons op 085 060 3102 of stuur een e-mail.