over blog

Succesvolle verkoop aan GoCredible management en aandeelhouders

06 juli 2020, Wim Krechting

GoCredible’s management en aandeelhouders hebben de aandelen van Rabo Frontier Ventures (“RFV”) succesvol overgekocht en gaan doorbouwen aan de volgende fase van het bedrijf. Rabobank en GoCredible blijven als business partners samenwerken met als doel dat GoCredible haar dienstverlening aan gezamenlijke klanten en prospects zelfstandig continueert. 

GoCredible is een betaaldienstverlener gespecialiseerd in betalingsverkeer voor partijen die opereren in de platformeconomie zoals marktplaatsen, webshops en andere handels- en bemiddelingsplatformen. Door GoCredible’s slimme betaaloplossingen in te zetten ontstaat efficiënte financiële logistiek en is een PSD2 DNB-vergunning voor het behandelen van derdengelden niet meer nodig. 

Rabobank en GoCredible hebben sinds GoCredible’s oprichting in 2015 samengewerkt aan enkele proposities zoals Rabo Safe2Pay, een voorwaardelijke betalingsmethode die uiteindelijk door PostNL opgenomen is in haar Gelijk Oversteken dienst. In 2018 trad Rabo Frontier Ventures (RFV) toe als aandeelhouder om deze samenwerking te verstevigen en de onderneming naar het volgende niveau van ontwikkeling te brengen, dat niveau is nu bereikt. 

Meer weten?

Heb je interesse in onze betaaldiensten en -oplossingen voor jouw platform of onderneming? Bel ons op 085 060 3102 of gebruik het contactformulier.

Hier lees je meer over RFV en haar Engelstalige bericht over de verkoop.

Powerkraut zet in op de toekomst