Blog

Uitbreiding GoCredible naar #030!
03 september 2018, Wim Krechting
LinkedInTwitterEmailWhatsApp

Uitbreiding

Leuk nieuws! Strategiefabriek heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Dit is ook voor GoCredible de ideale gelegenheid om ons netwerk verder uit te breiden. In het gebouw ./Utrecht (‘dot-slash-utrecht’) heeft het team van Strategiemakers een nieuwe inspirerende ruimte om innovatie te boosten. Net als in Amsterdam is er een creatieve omgeving voor samenwerking, vernieuwing en versnelling gecreëerd. Daar maken wij graag gebruik van!

Innovatie

Afgelopen week de eerste intensieve design sessies gehad in Utrecht. Samen met Frans van der Lugt, Eelco Rietveld en een team van innovators werken we samen aan een vernieuwend concept. Een echte #Gamechanger! En niet alleen in Amsterdam maar ook in Utrecht zijn de vibes goed! Well done.

Betaaloplossing

Wil je meer weten over onze smart-contracts-betaaloplossing? Is jouw bedrijf ook toe aan een eigen betaalplatform? Klaar voor implementatie van jouw flexibele betaaloplossing? Het enige wat je hoeft te doen om GoCredible Smart Contracts Betaalservice te starten, is vrijblijvend een afspraak met ons maken. Dan starten we in #020 of #030.