bynco powered by

Bynco is de afkorting van Buy Your Next Car Online. En verwijst naar het moederbedrijf AutoBinck Group.

Ook Bynco maakt gebruik van onze innovatieve online betaalservices.

 

Bynco logo

 

De nieuwe manier van auto’s kopen!

 

Bynco is de eerste volledige online dealer in Nederland waar je helemaal online je auto koopt. En ze leveren de auto ook nog eens bij je thuis af, wanneer het jou uitkomt. Eerlijk, eenvoudig en volledig online.

powered by

Bynco doet er alles aan om kopers te overtuigen en eventuele onzekerheden bij een online aankoop weg te nemen. Om kopers maximale zekerheid te bieden over de betaling maakt Bynco gebruik van de innovatieve betaalservice van GoCredible. Tijdens de online aankoop betalen kopers middels iDEAL aan Stichting Derdendengelden GoCredible inzake Bynco. Anders dan bij veel andere betaaldienstverleners betalen wij niet direct uit aan Bynco maar parkeren wij het aankoopbedrag en staat uw geld veilig op een bankrekening waar Bynco niet bij kan. Tot de koper de auto accepteert. Bynco zal de auto afleveren. Pas als de koper de auto accepteert stuurt Bynco GoCredible een uitbetaalverzoek. Pas dan betalen wij de koopsom namens de koper aan Bynco. De koper voldoet daarmee aan zijn betalingsverplichting. Op deze manier ontstaat er een evenwichtige situatie tussen koper en verkoper. Voor maximale zekerheid voor kopers bij Bynco. Kijk op www.bynco.com/nlBynco online webshop

Bynco in de media

 

GoCredible levert innovatieve online identificatie- en betaalservices. Door slim nieuwe en bewezen technieken te combineren creëert GoCredible vertrouwen/zekerheid bij koper en verkoper door de onzekerheid van levering en betaling weg te nemen. Wij realiseren een gelijkwaardige verhouding tussen koper en verkoper waarbij niemand gelijktijdig het goed en het geld in handen heeft. Daarmee biedt GoCredible bedrijven én consumenten unieke toegevoegde waarde. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.