OVER GOCREDIBLE Als business partner

Eerlijk oversteken begint bij jezelf

Geen zorgen

Als GoCredible business partner is het succes van onze klanten ook ons succes. Wij zijn er om je zorgen over betalingsverkeer van jou en/of je klant weg te nemen. Dankzij onze Smart Payments API kunnen wij veel werk uit handen nemen en betalingen eenvoudig splitsen en afhandelen.

Accreditatie GoCredible

DNB-registratie GoCredible GoCredible BV is door De Nederlandsche Bank (DNB) opgenomen in het register als Betaaldienstverlener, vrijgesteld van toezicht.
Stichting Derdengelden GoCredible Stichting Derdengelden GoCredible staat geregistreerd in het Handelsregister van de KvK te Amsterdam onder nummer 63721325. De derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden GoCredible wordt aangehouden bij Rabobank. Deze rekening is uitsluitend in gebruik om betalingen mee te faciliteren.
KvK-registratie GoCredible GoCredible is een handelsnaam van GoCredible BV. GoCredible BV staat geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) te Amsterdam met nummer 63715791.

Innovatie

Net als bij de Strategiefabriek, waar GoCredible kantoor houdt, is innovatie een speerpunt. We bespreken samen hoe we voor jou sneller en gerichter proposities kunnen ontwikkelen en valideren. Hiervoor gebruiken we methodes als Lean Startup, Design Thinking en Customer Development, om snel, effectief en klantgericht te innoveren.

Samenwerken met GoCredible

In 2017 en 2018 werkte GoCredible samen met PostNL en de Innovatie Studio van PostNL. Dat heeft onder meer geleid tot de Autobetaalservice en Gelijk Oversteken. Deze betaalconcepten hebben ons gebracht tot waar we nu staan met onze betaaldiensten. Wil je ook de vruchten plukken van een optimale betaaloplossing? Kom dan vrijblijvend met ons praten voor een intake.

Verder praten over samenwerking met GoCredible?