Over GOCREDIBLE Ons verhaal

De betaaloplossing waar niemand aan had gedacht

Team GoCredible

In 2016 zijn wij als een team van gedreven ondernemers gestart met GoCredible. Grootste gemeenschappelijke deler: we hebben stuk voor stuk ervaren hoe het is om privé een auto te (ver)kopen. Die ervaringen gaven genoeg gespreksstof. ‘Hoe doe jij dat nou? Betaal je vooraf of pas nadat de auto is overgeschreven?’ Bellen met de bank gaf ook geen geruststelling; daar werd je vooral gewaarschuwd voor de manieren waarop een transactie fout kon lopen. Terwijl wij juist wilden weten wat je moet doen om het goed te laten verlopen. Een auto kopen of verkopen zou toch leuk moeten zijn.

Wij maken onze eigen betaaloplossing!

Wij bleken niet de enigen die hier tegenaan liepen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de slimste betaaloplossing. Omdat deze er niet bleek te zijn, hebben we haar zelf ontwikkeld: Autobetaalservice. Zodat bedrijven en consumenten veiliger en plezieriger met elkaar kunnen handelen op basis van heldere en feilloze condities die vooraf duidelijk zijn. Eenmaal afgesproken blijft afgesproken. Zekerheid van levering én zekerheid van betaling. 

Teun Lammers
Founding partner en CEO
Van ‘eureka!’ bij GoCredible naar ‘plug & play’ bij de klant. Een vraagstuk tot de essentie doorgronden. En dan met hét antwoord komen dat naadloos aansluit op de processen van onze klanten en gebruikers. Dat is onze core business die we voortdurend verbeteren.

 

GoCredible Smart Contracts voor bedrijven

Het dilemma dat we oplossen met onze betaaldienst komt veel voor. Voor particulieren werkt de oplossing zo goed, dat wij ons platform zijn gaan doorontwikkelen voor bedrijven. Resultaat: GoCredible Smart Contracts, conditionele betaaloplossingen voor platformen die een neutrale rol willen vervullen tussen koper én verkoper. Partijen weten vooraf precies onder welke voorwaarden een contract wordt uitgevoerd. En op het moment dat de transactie wordt afgerond, is het 100% zeker dat aan de contractvoorwaarden is voldaan.

 

Onze visie

Het is onze ambitie om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van betaalverkeer. Door het betaalrisico voor de verkoper en het leveringsrisico voor de koper weg te nemen kunnen zij veilig en eerlijk oversteken. Dat helpen wij realiseren door onze business partners te voorzien van de slimste betaaloplossing voor hun bedrijf. Geïnspireerd door de blockchain-technologie waar ook gebruik wordt gemaakt van smart contracts. Voortdurend geoptimaliseerd en volgens de hoogste ontwikkelstandaard. Laagdrempelig en tegen een gunstige prijs.

 

De slimste betaaloplossing voor jouw bedrijf binnen handbereik

Wil je weten hoe wij jouw betaalverkeer kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of een inspiratiesessie.

 Meer weten over de beste betaaloplossing voor jouw bedrijf?