OVER GOCREDIBLE Partners met Rabobank

Innovatie en bankgarantie in één klik

Toekomstbestendige samenwerking tussen bank en FinTech

Betrouwbaarheid, schaalbaarheid en continuïteit van betaaltransacties zijn essentieel voor een ongestoorde, soepele dienstverlening. Daarom zijn we vanaf de oprichting van GoCredible een hechte samenwerking met Rabobank aangegaan. Sinds 2016 hebben we samen research en development gedaan op het gebied van smart-contract-betaaloplossingen. Met als eerste concrete resultaat de samenwerking in Rabo Safe2Pay voor PostNL Gelijk Oversteken. Rabobank neemt hierin de verantwoordelijkheid voor de geldstromen en naleving van de regelgeving. GoCredible levert de smart contract techniek en de integratie met de front-end van PostNL.

Een toekomstbestendige formule: de betrouwbaarheid van een grote bank gecombineerd met de flexibiliteit en snelheid van een FinTech.

 

Motor voor groei en vertrouwen

Hiermee geven wij onze klanten het vertrouwen over het betalingsverkeer en bieden we elk bedrijf dat een onafhankelijke en objectieve partij wil zijn tussen koper en verkoper, een slim betalingsplatform. Het vernieuwende smart-contracts-platform van GoCredible is een passende oplossing voor iedere business die het betalingsverkeer voor zich wil laten werken. Gecombineerd met de betrouwbaarheid van de Rabobank creëert dit ongekende mogelijkheden.

 

Betrouwbaarheid voor je business met Rabo Safe2Pay

Samen met Rabobank bieden we twee betaaloplossingen. Met Rabo Safe2Pay is jouw platform of webshop de plaats waar je klanten veilig met elkaar kunnen handelen of aankopen kunnen doen. Rabo Safe2Pay zorgt ervoor dat de verkopende partij het geld ontvangt zodra er geleverd is; tot die tijd staat het geld veilig bij de Rabobank. Met Rabobank Payment Platform kunnen wij onze zakelijke klanten met hun propositie ondersteunen onder de bankvergunning van de Rabobank. En de gebruikers van onze zakelijke klanten gebruik laten maken van de veilige betaalmethode Rabo Safe2Pay.

 

Laat je klanten veilig en vertrouwd zakendoen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze betaaloplossing voor jouw business? Wij brengen de groeikansen graag in kaart. Kom gerust bij ons langs in de Strategiefabriek.

Optimaliseer je handelsplatform!