Over

GoCredible levert innovatieve online identificatie- en betaalservices. Door slim nieuwe en bewezen technieken te combineren creëert GoCredible vertrouwen/zekerheid bij koper én verkoper door de onzekerheid van levering en betaling weg te nemen. Wij realiseren een gelijkwaardige verhouding tussen koper en verkoper waarbij niemand gelijktijdig het goed en het geld in handen heeft. Daarmee biedt GoCredible bedrijven én consumenten unieke toegevoegde waarde.

  • Partijen zijn nooit anoniem;
  • Koper is zeker van levering van de dienst of product;
  • Verkoper krijgt betaald;

Naast iDEAL payment service provider zijn wij ook iDIN identity service provider. Door ons ‘deal of geen deal’ principe ontstaat er geen schade, en bespaar je kosten voor risicoafdekking. Hieronder een aantal voorbeelden van onze services:

Autobetaalservice voor particulieren (C2C)PostNL Autobetaalservice

Om de (ver)koop van auto’s tussen particulieren te bevorderen is in samenwerking met PostNL de Autobetaalservice ontwikkeld. GoCredible is de partij die voor en namens PostNL de Betaaldienst uitvoert en faciliteert en Stichting GoCredible die het beheer van de gelden van Gebruikers voor PostNL verzorgt. GoCredible is geen partij in de (ver)koop-overeenkomst maar is een onpartijdig doorgeefluik van het geld. Algemene Voorwaarden Autobetaalservice PostNL

Online betaalservice (API) (B2C)

Om de online verkoop van auto’s via een webwinkel mogelijk te maken, kan gebruik worden gemaakt van onze innovatieve online betaalservice. Ook Bynco maakt gebruik van onze innovatieve online betaalservices. Anders dan bij veel andere betaaldienstverleners betalen wij niet direct uit aan de webwinkel maar parkeren wij het aankoopbedrag en staat uw geld veiBynco online autodealerlig op een bankrekening waar de webwinkel niet bij kan. Pas als de koper de auto accepteert stuurt de webwinkel GoCredible een uitbetaalverzoek. Pas dan betalen wij de koopsom namens de koper aan de webwinkel. De koper voldoet daarmee aan zijn betalingsverplichting. Wij hebben een overeenkomst met de Webwinkel en de Webwinkel met de koper. GoCredible is geen partij in de (ver)koop-overeenkomst maar is een onpartijdig doorgeefluik van het geld.

Algemene Voorwaarden Bynco      |     Bynco film BETALING met GoCredible

GoCredible BV

GoCredible is een handelsnaam van GoCredible BV. GoCredible BV staat geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) te Amsterdam met nummer 63715791. GoCredible staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank als Betaaldienstverlener, vrijgesteld van toezicht. De derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden GoCredible wordt gehouden bij Rabobank. Stichting Derdengelden GoCredible staat eveneens geregistreerd in het Handelsregister van de KvK te Amsterdam maar dan onder nummer 63721325. Als je ons wilt bereiken dan kan dat via onze klantenservice of via Hogehilweg 20-1, 1101 CD Amsterdam.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom

GoCredible is gestart door een enthousiast team. Allen met één grote gemene deler; zij hebben stuk voor stuk ervaren hoe het is om privé een auto te (ver)kopen. Regelmatig werden die bewuste ervaringen weer opgehaald en was het gespreksstof. Hoe doe jij dat nou? Betaal je vooraf of pas nadat de auto is overgeschreven? En betaal je contant? Maar mijn verkoper zat begrijpelijkerwijs niet op contact geld te wachten. Zelfs met een telefoontje naar de (toenmalige) bank hoe te handelen werd je eigenlijk nog ongeruster; zij gaven nog meer manieren aan waarop een transactie fout kon lopen. Maar we wilden juist weten wat je moet doen om het goed te laten verlopen! Terwijl een auto kopen of verkopen toch juist leuk moet zijn?! Dit hoeft toch niet te kunnen anno 2016? En wij waren toch niet de enigen die hier tegen aan liepen? Wij zijn op zoek gegaan naar een oplossing. Deze was er gewoon niet. En dus hebben we deze zelf gemaakt… dat is GoCredible geworden! Zodat consumenten veiliger en plezieriger met elkaar kunnen handelen.

GoCredible levert een online betaaldienst aan jou als consument, waarmee je gebruik kunt maken van een onafhankelijke en onpartijdige tussenrekening. Ook wel derdengeldenrekening genoemd. Door het geld op deze tussenrekening in bewaring te geven, ontstaat een evenwichtige situatie tussen koper en verkoper. Geen van beide heeft namelijk gelijktijdig én de auto als eigendom én het geld in het bezit. Je kunt je daardoor volledig richten op de overdracht van het juridisch eigendom van de auto. Na bevestiging van de overdracht wordt het geld rechtstreeks doorbetaald aan de belanghebbende (de verkoper). GoCredible is geen partij in de (ver)koop-overeenkomst maar is een onpartijdig doorgeefluik van het geld.

Veilig betalingsverkeer is in ieders belang. Blijf aandachtig op verdachte zaken. Lees daarom ook onze informatie maar informeer je ook zelf. Kijk bijvoorbeeld op de site van De Betaalvereniging. Let ook op de aanwezigheid van ons beveiligingscertificaat. Dat is altijd aanwezig!