over blog

GoCredible werkt samen met SurePay! 

14 februari 2023, Yara Stoffels

GoCredible werkt samen met SurePay om haar KYC-module nog eenvoudiger en efficiënter te maken. Het SurePay product was in eerste instantie vooral gefocust op voorkoming van fraude maar is inmiddels doorontwikkeld en ook bruikbaar geworden voor onze clientacceptatieprocessen. De IBAN-Naam Check van SurePay vervangt hiermee de 1 cent verificatiebetaling. Dit maakt onze KYC gemakkelijker en veiliger.  

GoCredible kijkt voortdurend naar waar wij onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Uit gesprekken met klanten kwam naar boven dat er ruimte was voor verdere verbetering van het KYC proces. De 1 cent iDEAL check out verificatie werd namelijk door sommige klanten als vervelend ervaren. Zo hebben administratieve medewerkers van zakelijke klanten niet altijd toegang tot de rekening om de 1 cent betaling te kunnen voldoen. En gebruiken bij crowdfunding veel particuliere investeerders een en/of rekening. Omdat de naam van de partner niet altijd meekomt bij het doen van een 1 cent iDEAL transactie kan de registratie niet altijd in één keer afgehandeld worden. Dat zorgt voor extra werkzaamheden en vertraagt het onboarding proces.   

Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een verbetering van ons product en processen. Daarbij hebben wij een aantal slimme toevoegingen gevonden waarmee wij onze AML monitoring kunnen verstevigen. De IBAN Check van SurePay maakt onze processen efficiënter. Het zorg voor minder uitval, minder handmatig werk en fraude en fouten worden voorkomen. Kortom: soepele onboarding en tevreden klanten! 

Teun Lammers (CEO GoCredible) is tevreden over deze toevoeging aan onze KYC-module en processen: “Deze samenwerking is een win-win voor onze gebruikers en voor ons intern. We vereenvoudigen de journey voor de klant en halen handmatig werk voor de behandelaar weg. Dat bespaart niet alleen kosten maar hierdoor gaat acceptatie sneller en neemt de doorlooptijd van de onboarding af.”

Over SurePay

SurePay maakt betalingen persoonlijker, gemakkelijker en veiliger.  

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check is opgericht in 2016. Als consument ken je vast de IBAN-Naam Check uit je bankieren app. De oplossing checkt of de IBAN & naam matchen. Maar, de IBAN-Naam Check is er ook voor bedrijven en biedt meer dan alleen het checken van betalingen. Meer dan 200 bedrijven gebruiken de IBAN-Naam Check om fraude en fouten in bedrijfsprocessen te mitigeren, zoals bij het onboarden van nieuwe klanten of leveranciers. 

Lees hier meer over ons partnership.

GoCredible ontzorgt crowdfunding platformen