over blog

NLInvesteert kiest voor GoCredible

29 november 2022, Yara Stoffels
samenwerking Nederland trots zwart

Wij zijn trots dat NLInvesteert kiest voor GoCredible. Zij zijn een marktleider in hybride financieringen, met een grote expertise in crowdfunding.

Europese Crowdfunding Wetgeving (ECSP)

Als een van de eerste crowdfunders heeft NLInvesteert van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een crowdfunding vergunning ontvangen. Hierdoor wordt de bescherming van de investeerder extra geborgd. Eén van de ECSP-vereisten is dat de geldstromen uitbesteed worden aan een onder toezicht van De Nederlandsche Bank staande PSD2 betaaldienstverlener. NLInvesteert heeft voor GoCredible als betaaldienstverlener gekozen. Hierdoor focust NLInvesteert zich geheel op hun ‘core business’: crowdfunding!  

De GoCredible oplossing

GoCredible is gespecialiseerd in het verwerken van derdengelden en complexe geldstromen. Crowdfunding is één van die doelgroepen waar onze betaaloplossing toegevoegde waarde creëert. Het behalen van de crowdfunding vergunning van NLInvesteert is voor ons een impliciete goedkeuring van de AFM op de branchespecifieke setup en dienstverlening van GoCredible.  

GoCredible heeft, voor crowdfunders, een ‘standaard’ setup als vertrekpunt, maar geen implementatie is 100% gelijk. Elk crowdfunding platform heeft namelijk zijn eigen USP’s. GoCredible heeft hier oog voor, want vooral die eigenschappen zijn belangrijk bij het realiseren van de uiteindelijke setup en implementatie. Daarom wordt de crowdfunder meegenomen langs onze blue print, waar we ze helpen de keuzes te maken die passen bij hun karakteristieken. Zo ontzorgen wij onze crowdfunding klanten!

Contact

GoCredible is met meerdere crowdfunding platformen reeds in productie of is de dienstverlening aan het implementeren. Wij hebben dan ook al veel ervaring opgedaan in het kader van de nieuwe ECSP wetgeving. Wil jij als crowdfunding platform ook je vergunning realiseren? Of wil jij eerst onze business partners vragen hoe zij onze support ervaren? Bel dan naar 085 060 3102 en informeer naar de mogelijkheden, of stel je vraag via ons contactformulier.

Meer informatie over onze crowdfunding oplossing lees je hier.

Hier lees je het persbericht van NLInvesteert over hun vergunning.

Partnership met SGR en ReisBetaalPlatform