oplossingen smart payments

Smart Payments

We zetten techniek in om drempels weg te nemen en bedrijven en consumenten op een veilige en zorgeloze manier met elkaar te laten handelen.

 

Ons Smart Contracts Platform is geïnspireerd op de blockchain-technologie die ook gebruikmaakt van ‘smart contracts’. De verankerde condities verzekeren het succes. Door aan élke betaling een Smart Contract te koppelen kunnen wij iedere betaling volgens de afgesproken condities afhandelen. Dat zijn onze Smart Payments.

Betaaldienstverlening ‘as-a-service'
DNB-vergunning GoCredible
GoCredible BV heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) als Betaaldienstverlener.
Betaalmethoden
GoCredible biedt alle belangrijke betaalmethoden. Voor het collecteren van gelden beschikken wij over een Currence-registratie en zijn wij gecertificeerd als Collecterende PSP voor iDEAL (CPSP). Ook zijn wij acquirer van eCOM betaalmethode Payconiq. Daarnaast hebben wij een integratie met de PCI-licensed Gateway van EMS voor internationale betaalmethoden zoals MasterCard, Visa en ApplePay. GoCredible is erkend als Acquiring Payment Service Provider (APSP) door De Betaalvereniging en is daarmee ook aanbieder van PINNEN (Maestro, VPay). Ons Smart Contracts Platform ondersteunt eveneens het betalen met SEPA Credit-Transfer en incasso van eenmalige en terugkerende betalingen.
Stichting Derdengelden GoCredible
Stichting Derdengelden GoCredible is geregistreerd in het Handelsregister van de KvK te Amsterdam onder nummer 63721325. De derdengeldenrekening wordt aangehouden bij Rabobank. Deze rekening is afgescheiden van de operatie van GoCredible en uitsluitend in gebruik om betalingen te faciliteren.
Raad van Commissarissen
GoCredible heeft als onderdeel van haar Governance een Raad van Commissarissen geïnstalleerd die toezicht houdt op een integere en beheerste bedrijfsvoering.

GoCredible doet veel onderzoek en ontwikkeling op het gebied van betaaloplossingen, techniek en klantervaring. We hebben een gedreven team dat bestaat uit ervaren professionals die hun sporen hebben verdiend in de wereld van Finance en eCommerce.

Advies én implementatie

 

GoCredible heeft een PreScan ontwikkeld die de kansen voor je betaalprocessen toont.

 

  1. Gain Insight: ‘turn complexity into structure’
  2. Flag Risks And Inefficiencies: ‘looking around the corner’
  3. Identify Opportunities: ‘find ways to smarten up’

 

Uit deze PreScan volgt een advies dat laat zien hoe het Smart Contracts Platform ook uw betaaloplossing slimmer en veiliger maakt. Ons advies over de inrichting van het betalingsverkeer kunnen wij ook uitvoeren. Met onze expertise en persoonlijke betrokkenheid, co-creëren we de beste oplossing. Maatwerk waarbij wij de software development en het project management overnemen behoort tot de mogelijkheden.

 

Als business partner van GoCredible is het succes van onze klanten ook ons succes.

Toekomstbestendig

GoCredible is een fintech én betaaldienstverlener in één. Geen oude legacy-systemen maar een moderne, flexibele en geïntegreerde white label betaaloplossing. Onze processen zijn Agile ingericht en als code geïmplementeerd. Met de DevSecOps ontwikkelstandaard is ook security en beveiliging geïntegreerd.

Een groot voordeel van het Smart Contracts Platform is dat derdengelden zijn afgeschermd van de eigen geldstromen. Hiermee voldoen onze klanten aan de strengere voorwaarden rond derdengelden. Zo verzorgen wij naast betaaldienstverlening de klantacceptatie, transactiemonitoring en sanctiewetgeving ‘as-a-service’.

Omwille van efficiëntie en het beperken van risico’s streven we met geautomatiseerde compliance naar ‘Compliance as Code’. Dit beperkt het regelgevende toezicht niet, maar stelt wel in staat om een deel van die verplichtingen efficiënt uit te voeren en aan te kunnen tonen.
Ons platform bevat meerdere bouwstenen waarmee bestaande betaalsystemen een slimme upgrade krijgen, zonder dat daarvoor een uitgebreid IT traject nodig is.

Trusted to Smarten-up

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze betaaloplossing voor jouw business? Wij brengen je groeikansen graag in kaart. Bel ons op 085 060 3102, stuur een contactverzoek of kom na afspraak bij ons langs in de Strategiefabriek in Amsterdam. Samen stellen we vast hoe we snel en gericht jouw innovatieve propositie kunnen ontwikkelen en valideren. Hiervoor gebruiken we methodes als Lean Startup, Design Thinking en Customer Development. Wij zijn een innovatieve fintech gespecialiseerd in het simpel en snel implementeren van complexe betaaloplossingen.