over blog

Maak kennis met… | Frank Haak

10 maart 2022, Wim Krechting

Maak kennis met Frank Haak. Dagelijks staat hij in contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat de registratie goed en volgens de huidige wet- en regelgeving verloopt.

Wat doe je bij GoCredible?

Binnen GoCredible zorg ik dat nieuwe klanten die zich aanmelden zo snel mogelijk actief zijn, ik help ze met het doorlopen van onze registratie. Wij moeten voldoen aan bepaalde eisen van de DNB en daar horen de nodige controles bij. Met deze controles voorkomen wij dat we een tussenstation worden voor witwassen of andere criminele activiteiten. Op deze manier help ik de klanten en heb ik ook veel klantcontact.

Het compleet in kaart brengen van de informatie is een belangrijk en vereist onderdeel, maar soms kunnen klanten dit ervaren als vervelend. Ik vind het leuk om de klanten mee te nemen in de reden, waarom wij dit doen. Uiteindelijk krijg ik daardoor toch het begrip van de klant. Vanwege onze snelle agile werkwijze binnen GoCredible en de back-up van het team, kan ik mijn werk goed en op een fijne manier uitvoeren. Dat geeft energie!

En waarom koos je ervoor deel uit te willen maken van het GoCredible-team?

In mijn werkverleden heb ik bij grote bedrijven gewerkt en op een gegeven moment was ik echt wel toe aan wat anders. Ik heb me toen voorgenomen alleen maar werk te doen waar ik energie van krijg en waar ik mijzelf kan blijven uitdagen en ontwikkelen. 

GoCredible is een start up met leuke collega’s en actief in een interessant vakgebied. Binnen het team zijn er korte lijnen. Zo kan ik bijvoorbeeld altijd mijn punten kwijt in onze dagelijkse stand-up meeting. Collega’s nemen mijn input serieus en zo voel ik mij echt part of the club!

Wat ik altijd leuk vind is het zien van andere organisaties van binnenuit. Dit werk geeft me een klein inkijkje in heel veel verschillende bedrijven en dat laat me zien dat naast ieder mens ook ieder bedrijf uniek is en dat mensen vaak hele goede dingen doen die je niet van ze verwacht.

Welk muzieknummer staat voor jou op repeat?

Overdag in de auto luister ik naar Slam en als ik wat rustiger muziek zoek wordt het Ibiza Live Radio. Op Youtube zijn mijn favorieten Et c’est Parti van Nadya en Jennifer Lopez’ Superbowl halftime nummer Let’s get loud. Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Beoordeel mensen niet op jouw vooroordelen, maar op hun daden. En daar hoort bij dat je voor die daden ook niet al te ver terug moet kijken.

Neem contact op met Frank via LinkedIn!


Easy2implement