over blog

Maak kennis met… | Suzannah Cunnington

26 september 2023, Yara Stoffels
vrouw gang deuren Suzannah Cunnington maak kennis zwart haar oranje label

Maak kennis met Suzannah Cunnington, Product Consultant bij GoCredible.

Wat doe je bij GoCredible? 

Ik ben Product Consultant bij GoCredible. Mijn taak is om meer organisatie en structuur binnen het bedrijf te brengen. Dit doe ik door onze processen te stroomlijnen en daardoor productiever te maken. Aangezien ik net begonnen ben, ben ik op het moment vooral nog bezig met oriënteren en het analyseren van alles wat met GoCredible te maken heeft. Zo hoop ik op een volledige manier de processen goed te kunnen begeleiden.  

Hoe ben je gekomen waar je nu bent? 

Ik heb psychobiologie gestudeerd. Totaal anders dan dit eigenlijk. Ik realiseerde me na mijn bacheloropleiding dat het wetenschappelijke pad misschien niet helemaal voor mij was. Daarom ben ik toen een jaar bij een startup gaan werken om wat meer praktische werkervaring op te doen. Zo kreeg ik meer visie op mijn toekomst. Als Planner bij een snelgroeiende productie- en installatiebedrijf, merkte ik toen dat ik procesverbetering heel interessant vind. Het gaat me goed af problemen te spotten en deze met creatieve oplossingen te verhelpen.  

Waarom koos je er voor deel uit te maken van het GoCredible team? 

Na overleg met een recruiter merkte ik dat het meteen goed klikte. Hij bracht me in contact met Teun en zijn collega’s. Tijdens het sollicitatieproces kwam ik erachter dat de rol van product consultant goed bij me zou passen. Ik werk hier nu een maand en ik voel me al helemaal op mijn plek. De sfeer op kantoor is heel fijn. Iedereen heeft dezelfde proactieve mindset en is super behulpzaam. Ondanks drukte, wordt er altijd tijd vrijgemaakt om te overleggen als je ergens hulp bij nodig hebt. En ik sta natuurlijk ook klaar voor mijn collega’s. Maar ook de bedrijfsuitjes zijn erg gezellig.  

Wat hoop je te bereiken bij GoCredible? 

Ik zou graag willen doorgroeien tot Product Owner. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe baan, wist ik gelijk dat ik bij een startup aan de slag wilde gaan. Daar zijn meer doorgroeimogelijkheden. Ook al weet ik op het moment nog niet precies waar ik wil of ga eindigen, ik weet wel dat ik nooit wil stoppen met leren en nieuwe dingen bereiken. Constante zelfontwikkeling is voor mij heel belangrijk. GoCredible biedt mij hier alle mogelijkheden toe.  

Waarvoor mogen mensen je wakker maken? 

Vliegtickets naar waar dan ook. Ik houd heel erg van reizen. Er is niets mooier dan een nieuwe plek verkennen, lekker eten en cultuursnuiven. Ik word daar ontzettend gelukkig van. Begin september ben ik nog in Korea geweest, dat was heel gaaf. De volgende reis naar Peru staat ook al op de planning.  

Wat is je lijfspreuk? 

Nothing is impossible, the word itself says I’m possible.  

Uitdagingen moet je met beide handen aanpakken, dan is alles mogelijk. Ik denk dat als je ergens genoeg energie instopt, het altijd wel goed komt. 

Heb je een ‘guilty pleasure’? 

Ik ben helemaal fan van K-pop muziek sinds ik terug ben uit Korea. Die cultuur heeft heel veel indruk op me gemaakt, dus het is niet gek dat mijn hele afspeellijst er nu vol mee staat. 

Hoe kunnen geïnteresseerden jou het beste bereiken? 

Ik ben altijd bereikbaar op LinkedIn, stuur me vooral een berichtje!  

Contact

Meer weten wat Suzannah en de rest van het GoCredible team voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Waarom betalen we nog steeds met festivalmuntjes?