over blog

Succesvolle samenwerking Euro Events

02 juni 2022, Wim Krechting

GoCredible is trots en verheugd om een succesvolle samenwerking met Euro Events aan te kondigen.

Euro Events

‘Wij zijn in contact gekomen met GoCredible via mond tot mondreclame. Euro Events is actief in het verhuren van muntwagens en pinterminals voor evenementen. Het klaarmaken en verwerken van de juiste gegevens (MID of betaalautomaatcodes) in de pinterminals is vrij arbeidsintensief. 

Nadat we een eerste prettige kennismaking met Teun (CEO GoCredible) hadden, werd al vrij snel duidelijk dat GoCredible een toegevoegde waarde voor onze dienstverlening zou zijn. De communicatie verliep soepel en Teun vroeg goed door waar onze behoeftes lagen. 

GoCredible ontzorgt ons enorm vanwege haar duidelijk online dashboard, het onboarden van onze klanten, een snelle handelingswijze en doordat we niet meer zelf EQ nummers of betaalautomaatcodes in onze pinterminals hoeven te laden zodra ze verhuurd worden. We zijn daarom ook ontzettend tevreden over onze succesvolle samenwerking en raden het iedereen aan om een kennismakingsgesprek met GoCredible in te plannen indien er raakvlakken zitten in de dienstverleningen waar GoCredible in actief is.’

– Luuk Peeters over de succesvolle samenwerking tussen GoCredible en Euro Events
Afdeling verkoop Euro Events

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!


Digitaal klanten registreren KYC