Eenvoudig zelf risicoprofielen opstellen met de
KYC Tooling van GoCredible

Met onze software is Wwft-compliance geen uitdaging meer. Onze Tooling versimpelt de uitvraag en automatiseren het ontvangen, opslaan en beheer van klantdata volledig. Uw klant levert alle nodige informatie aan en een handig dashboard vat dit overzichtelijk samen om een risicoanalyse uit te kunnen voeren. Zo voert u een compleet cliëntonderzoek uit in een handomdraai.

Waarom kiezen voor KYC Tooling?

Kwaliteitsgarantie

Als Wwft-instelling heeft GoCredible een KYC-module ontwikkeld om aan alle regelgevingen, eisen van toezichthouders en AML-richtlijnen te voldoen. Wij gebruiken de KYC Tooling zelf dus ook, en snappen het belang van een goed werkend proces.

Toegankelijkheid

Plug and play. Direct in te zetten door te koppelen via de API. UX premium front-end die aan te passen is naar je eigen huisstijl. Responsive opgezet en daardoor toegankelijk via desktop, tablet en mobiel.

Beschikbaarheid

Geschikt voor zakelijke en particuliere entiteiten, investeerders, ondernemers, evenement organisaties, occasion verkoop platformen: eigenlijk elke vorm van dienstverlening waar KYC een rol speelt bij het registratie proces.

Alle nodige checks

Identificatie, verificatie en ondertekenen in één digitale oplossing. EVA/VIS check op identificatie documenten en IBAN-verificatie. Directe screening op PEP en wereldwijde sanctielijsten. Digitale ondertekening via iDEAL of iDIN. Doorlopende monitoring op PEP, SANCTIE en KVK registratie (Bestuurswijzigingen etc).

Als platform is het essentieel om te weten met wie je zaken doet. Wat is een betere manier om dit te doen dan door gebruik te maken van de tooling die de betaaldienstverlener zelf inzet?

Wim Krechting, CFRO GoCredible

KYC Tooling vs. KYC-as-a-service

image-block

contact

Nieuwsgierig hoe onze software jouw bedrijf kan helpen? We laten het je graag zien.

Kom langs voor een inspiratiesessie of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend consult.

blog

May
30
Yara Stoffels
blog-image

KYC-module: een cruciaal puzzelstuk in de AML-naleving

Voor onder andere AFM-geregistreerde bedrijven is het belangrijk om te voldoen aan de Anti-Money Laundering (AML) richtlijnen. De richtlijn beheerders van alternatieve beleggingsfondsen (AIFMD of Richtlijn 2011/61/EU) cr