BETAALOPLOSSING Voordelen

SmartP: Fair play voor koper en verkoper

GoCredible SmartP zorgt ervoor dat je klanten, de eindgebruikers, veilig met elkaar kunnen handelen. Er is geen leveringsrisico voor de koper en geen betaalrisico voor de verkoper.
Jouw flexibele betaaloplossing binnen handbereik!

Volledig geïntegreerd betaalproces

100% zekerheid voor koper en verkoper

Veilige en snelle betalingen

Voorzien van alle benodigde vergunningen en accreditaties

Laagdrempelig en schaalbaar

Volledig geïntegreerd betaalproces

Geen zorgen meer over je betaal- en afrekenproces. GoCredible integreert een complete, solide betaaldienst in je business die aansluit op alle banksystemen. Alle betalingen verlopen volledig geautomatiseerd en zonder vertraging.

100% zekerheid voor koper en verkoper

Met GoCredible SmartP bied je kopers en verkopers extra zekerheid. Er wordt uitbetaald na levering volgens de afgesproken voorwaarden of terugbetaald als er niet volgens afspraak is geleverd. Zo maak je betaalfraude onmogelijk en ontstaan er nooit betalingsachterstanden.

Weet wie je klanten zijn, koper én verkoper

Bij het aanbieden van betaaldiensten is het vanuit de Nederlandse wet- en regelgeving verplicht klantonderzoek te doen en de herkomst van gelden vast te stellen. Dit is bijzonder ingewikkeld en kan je conversie ernstig verstoren. GoCredible werkt samen met gerenommeerde partijen, waardoor wij verschillende oplossingen bieden. Samen met jou ontwikkelen wij het proces dat jouw gebruikers optimaal ondersteunt.

Veilige snelle betalingen via conditioneel betalen

Transacties met SmartP voldoen aan de wet- en regelgeving rondom betalingsverkeer en maakt je ’PSD2-ready’. 

Onafhankelijke positie binnen het betaalverkeer

GoCredible SmartP neemt het geld van de transactie in bewaring. Zodra de overdracht is afgerond volgens de afgesproken condities, vindt uitbetaling plaats. Je blijft dus altijd de objectieve partij in een transactie; als platform neem jij een neutrale positie in tussen koper en verkoper.

Voorzien van alle benodigde vergunningen en accreditaties

Jij kunt je geheel richten op het verhogen van je conversie, terwijl wij zorgen voor een naadloze implementatie van jouw betaalprocessen. Omdat wij volledig compliant zijn en over de benodigde vergunningen beschikken, bied je jouw klanten een veilige en solide betaaloplossing. Bovendien kan het collecteren van jouw eigen inkomsten onderdeel zijn van deze betaalprocessen.

Laagdrempelig en schaalbaar betaalplatform

De betaaldienst past binnen elk bedrijfsproces en groeit mee met je business. Afhankelijk van je klantproces kunnen we de betaaloplossing standaard of op maat integreren met behulp van onze API.

Klaar voor implementatie van jouw flexibele betaaloplossing?