BETAALOPLOSSING Hoe werkt het

Succes verzekerd door de vastgelegde condities

Onze oplossing is geïnspireerd door de blockchain-technologie die ook gebruikmaakt van smart contracts. De gestelde condities verzekeren het succes. Dat leggen we graag uit.

Instellen van conditionele betalingen

Conditionele betalingen zijn betalingen op basis van geprogrammeerde voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn vooraf gemaakte afspraken die vastliggen in een digitaal contract. Een eenvoudig voorbeeld van een conditie is dat de verkoper betaald wordt op het moment dat de koper zijn pakket ontvangt. Deze oplossing wordt gebruikt door PostNL bij Gelijk Oversteken.

Afhankelijk van je business, bepaal je je eigen condities. GoCredible kan je daarover uitgebreid adviseren. Een koppeling met de logistieke diensten van PostNL is bijvoorbeeld een van de mogelijkheden.

Volledig onpartijdige positie

GoCredible Smart Contracts Betaalservice faciliteert optimaal de positie tussen jou en je eindgebruikers.

Omdat we gebruik maken van onafhankelijke bronnen kunnen wij, onafhankelijk van koper én verkoper, vaststellen of aan de vooraf gestelde voorwaarden is voldaan. Ongeacht de omvang en de hoeveelheid transacties.

Het belang van jouw gebruikers, koper en verkoper, staat voorop. Jij hoeft daarvoor geen aparte vergunningen aan te vragen en je voldoet bovendien aan alle geldende wet- en regelgeving. Dat nemen wij voor onze rekening.

100% zeker van betaling bij levering

Onze conditionele betaaloplossing is uitermate geschikt voor transacties waarbij niet op hetzelfde moment geleverd én betaald kan worden.

Met de GoCredible Betaalservice parkeren we het aankoopbedrag van de transactie veilig totdat de levering volgens afspraak is nagekomen. Pas op dat moment wordt het geld vrijgegeven aan de verkopende partij.

Verloopt de levering niet volgens afspraak, dan krijgt de koper het geld terug. Zo bied je zowel de kopende als de verkopende partij volledige bescherming. Geen van beiden heeft namelijk gelijktijdig het geld en het product in handen.

Deal or no deal

Met GoCredible Smart Contracts creëer je een situatie waarin een transactie succesvol is, of – als onderdeel van de condities – teruggedraaid wordt. Dit betekent dat geen van de partijen schade lijdt. Het is heel eenvoudig: deal or no deal.

 

Instant payments

Wanneer gebruik wordt gemaakt van onze betaaldienst, kunnen wij de gelden zeer snel op de rekening van de ontvanger bijschrijven. Mits deze een rekening aanhoudt bij Rabobank of ABN AMRO. Dat gebeurt 24/7, dus ook ’s avonds en in de weekenden. De betaling is direct zichtbaar op de rekening. Onafhankelijk wanneer en vanaf welke bank de koper heeft betaald. Een bijzondere USP die jij je gebruikers kunt bieden.

 

Transacties opsplitsen via split payments

Het is bovendien mogelijk om één betaling op te splitsen als er meerdere partijen deel uitmaken van de transactie. Alle partijen ontvangen volledig geautomatiseerd het deel van de betaling waar zij recht op hebben. Jij kunt bijvoorbeeld als merchant in één betaling zowel de koopsom als je succesfee collecteren. Wel zo makkelijk en bijzonder efficiënt.

 

Samen ontwikkelen we de betaalservice die bij je past

Tijdens een adviesgesprek inventariseren we je wensen en doelstellingen om tot de blauwdruk te komen van de beste betaaloplossing voor je business. GoCredible heeft daarvoor een verscheidenheid aan modules die zowel zelfstandig als gecombineerd geïmplementeerd kunnen worden. Zodra de blauwdruk vast ligt, is jouw betaalplatform in 3 stappen up & running.

Is jouw bedrijf ook toe aan een eigen betaalplatform?