over blog

#Bynco #BuyYourNextCarOnline #Disruptie

13 februari 2017, Teun Lammers

Logo van GoCredible samenwerkingspartner Bynco online autohandel.

Disruptie in de autoverkoop!

Wat een toffe innovatie! Bij Bynco.com kunnen consumenten online auto’s bekijken, bestellen, online betalen en binnen 48 uur thuis laten bezorgen. In de automotive branche wordt er al enige tijd over gesproken, echte online verkoop. Niemand durfde het tot nu toe aan; ‘wanneer koopt de consument zijn auto echt helemaal online?’. Bynco is wat ons betreft de eerste in Nederland die zijn eigen auto’s echt 100% online verkoopt. Met een stevige belofte aan de consument.

Aankoopproces tweedehands auto’s nu 100% online

We weten al langer dat 95% van het aankoopproces zich online afspeelt. Met Bynco wordt dat nu 100%. Die laatste 5% noemen wij bij GoCredible de klantbelofte van Bynco. In die laatste 5% zit onder meer de innovatieve online SmartP betaaldienst van GoCredible: ‘Bynco powered by GoCredible’. De combinatie van Bynco en GoCredible valt zelfs binnen het ‘online kopen’ keurmerk van Thuiswinkel Waarborg.

Bynco – Buy Your Next Car Online

“Een jaar geleden is AutoBinck begonnen met het ontwikkelen van dit concept. We analyseren data om te ontdekken waar vraag naar is in de occasionmarkt en kopen vervolgens op de Europese markt in. Het verschil tussen ons en online occasionportals is dat wij alles in eigen voorraad hebben”, aldus Jeroen Veldman. Bynco is de afkorting van Buy Your Next Car Online. En verwijst naar het moederbedrijf AutoBinck Group.

Wat ons betreft is dit echt een disruptieve ontwikkeling die de spelregels van de autoverkoop wel eens grondig zou kunnen gaan veranderen. Wie volgt?

Bynco in de media

Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn!

Onderdeel van de FinTech scene