over blog

Maak kennis met… | Marloes de Wildt

31 maart 2022, Wim Krechting

Maak kennis met Marloes de Wildt, Hospitality Manager bij de Strategiefabriek.

De Strategiefabriek

Twee organisaties die praktisch gelijktijdig zijn opgericht. GoCredible was destijds de eerste “vaste bewoner” van de Strategiefabriek. We hebben elkaar zien (op)groeien en door het nauwe contact voelen we echt als collega’s.

GoCredible is vaste bewoner op de Strategiefabriek, we houden er “kantoor”. De verschillende ruimtes zijn zo ingericht dat er altijd een passende plek is voor onze werkzaamheden. Van een gezamenlijke brainstorm, tot individueel werken, van een creatieve sessie tot een afspraak met een klant of leverancier. Je maakt altijd gebruik van de best passende ruimte en Marloes zorgt dat dit soepel verloopt. 

Marloes is de Hospitality Manager en het gezicht van Strategiefabriek Amsterdam. Ze zorgt naast de verdeling van de ruimtes, voor heerlijke biologische lunches, ontvangst van bezoekers, interessante ontmoetingen en draagt bij aan ons gevoel van welkom zijn.

We vullen elkaar mooi aan en dat maakt dat we zo blij zijn met elkaar!

Leuk om te weten. Strategiefabriek is op duurzaamheids-avontuur met als doel om eind 2023 netto positief te zijn. Dit betekent “meer teruggeven aan de aarde, dan je neemt”. Een thema dat ook voor GoCredible belangrijk is.

Wat kan je nog meer doen op de Strategiefabriek?

Naast heerlijk werken, zoals wij doen als vaste bewoners, kun je ook terecht voor bijvoorbeeld een creatieve teamsessie. Je komt samenwerken met jouw team en geniet van dezelfde ontzorging als wij. Vraag zal altijd zijn: Wat komen jullie doen?  Wat willen jullie bereiken?  Om daar de beste ruimte(s) en inrichting op aan te passen. In de Strategiefabriek Studio kun je terecht voor het organiseren van online/ hybride events of het opnemen van een webinar of podcast. 


Maak kennis met… | Frank Haak