over blog

Maak kennis met… | Fabienne van Booma – de Smit

08 februari 2022, Wim Krechting

Maak kennis met Fabienne van Booma – de Smit. Dit jaar is Fabienne 1 jaar verbonden aan GoCredible. Een bijzondere mijlpaal en een hele fijne samenwerking! Daarom stellen wij Fabienne graag voor en deelt zij haar beste advies met ons.

Hoe ben je gekomen waar je nu bent?

Ik ben Bedrijfseconoom en RegisterController, met veel ervaring in (financiële) managementposities bij technische en IT-bedrijven. Ik ben geen techneut, maar heb wel een passie voor techniek en innovatie. Innovatie is de basis voor de toekomst van Nederland. 

Wat doe je bij GoCredible?

Ik ben voorzitter van de Raad van Commissarissen bij GoCredible. Dat doe ik naast mijn functie als Managing Director bij VSL, het Nationaal Metrologisch Instituut van Nederland. 

En waarom koos je ervoor deel uit te willen maken van het GoCredible-team?

Ik vind het mooi om met mijn expertise (management, besturen van organisaties, financiën) deel uit te maken van een innovatief team. Ik zit niet zelf aan de knoppen, maar kan het management en de organisatie wel helpen hun passie te verwezenlijken. 

Wat is het beste advies dat je ooit gekregen hebt?

“Alles is mogelijk, als je ervoor gaat”

Ik ben op 18-jarige leeftijd gaan werken en heb in mijn avonduren de studies Bedrijfseconomie en RegisterController gedaan. Met veel plezier! Voor mij was dat de juiste keuze omdat ik graag de theorie in de praktijk wil toepassen. Het heeft me gebracht tot wie ik ben en wat ik doe: een gelukkig mens met een leuke baan en een paar hele leuke en interessante nevenacitiviteiten zoals bij GoCredible. De kans om deel uit te maken van een andere omgeving.

Wat is je lijfspreuk?

”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”

Naar mijn “grote” voorbeeld Pippi Langkous. Als je niets probeert, dan kom je ook niet verder. Juist voor innovatieve processen van groot belang.

Waarvoor mogen mensen je wakker maken?

Een echte Indiaase Butter Chicken, heerlijk! Na een jaar verblijf in India zie ik India sowieso als mijn derde vaderland, prachtig land, mooie mensen! 

Welke grote verandering zie jij op jouw vakgebied en hoe gaat dit klanten van GoCredible helpen om voorop te blijven lopen? 

Regelgeving rond het betalingsverkeer wordt steeds strikter. Daar spelen ook de commissarissen een belangrijke rol in. Dat betekent dat de commissarissen van GoCredible de techniek en infrastructuur moeten begrijpen. 

GoCredible ontzorgt de klant op het gebied van betaalprocessen, met een technische basis en alles daaromheen. De klant richt zich op zijn eigen kerncompetentie, zonder zich zorgen te hoeven maken over de betaalprocessen. 

Hoe kunnen geïnteresseerden jou het beste bereiken?

Ik vertel je heel graag over mijn rol bij GoCredible, maar wil je weten hoe GoCredible je kan helpen bij je betaalprocessen? Dan neem je toch echt het beste contact op met het team van GoCredible. 

Neem contact met Fabienne op via LinkedIn!

Maestro en VPAY-pinpas gaat stoppen