over blog

Maak kennis met… | Yara Stoffels

19 december 2023, Yara Stoffels
Yara Stoffels maak kennis vrouw lang haar glimlach gocredible oranje

Maak kennis met Yara Stoffels, Marketing & Customer Success Coordinator bij GoCredible. 

Wat doe je bij GoCredible? 

Als Marketing & Customer Success Coordinator ben ik bij veel onderdelen van GoCredible betrokken. Zo ben ik verantwoordelijk voor de marketingafdeling, die vooral draait om het maken van content, website management, concurrentieanalyses en onze klantbenadering. Daarnaast houd ik me ook dagelijks bezig met de KYC-afdeling, waar de klant-onboarding en compliance processen plaatsvinden. Heel verschillend maar daarom juist heel leuk. Het helpt me alles te overzien. 

Hoe ben je gekomen waar je nu bent? 

Op mijn 18e ben ik naar Amsterdam verhuisd om te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heb ik de BSc Business Administration gevolgd. In het derde jaar heb ik ook een exchange semester gedaan aan de University of Connecticut, waar ik me heb gefocust op het ontwikkelen van mijn creatieve vaardigheden en ook veel marketing vakken heb gevolgd. Het was supergaaf om in een totaal andere wereld je onderwijs te volgen.  

Tijdens mijn studie heb ik altijd ook gewerkt. Zo heb ik onder andere 2,5 jaar bij MoneyView Research gewerkt, waar ik veel kennis heb opgedaan over de financiële sector. Toen ik afgelopen juli mijn Bacheloropleiding afrondde, besloot ik dat ik wilde zien hoe de kennis in de praktijk toegepast wordt en wilde ik meer werkervaring opdoen. Nu werk ik full time bij GoCredible.  

Wat staat er op de planning voor de toekomst? 

Dat is een goede vraag. Ik wil sowieso in september 2024 aan een Masteropleiding beginnen. Het lijkt me interessant om me verder te ontwikkelen op het gebied van marketing. Wat er daarna op de planning staat? Dat is voor mij ook nog even een verrassing…  

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? 

Dat je best af en toe nee mag (of moet) zeggen. Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig naar en enthousiast over nieuwe projecten, activiteiten, hobby’s, noem maar op, waardoor ik graag overal aan wil bijdragen. Ik vind het heel leuk om te zien hoe hard werken zijn vruchten afwerpt. Maar je kan dan soms ook te veel hooi op je vork nemen. Het is oké om af en toe iets af te slaan. Rust pakken is belangrijk om vervolgens weer goed te kunnen vlammen. 

Wat is je lijfspreuk? 

Don’t let small minds convince you that your dreams are too big.  

Ik vind het belangrijk dat iedereen dezelfde mogelijkheden en kansen kan pakken. Als je iets graag wilt, moet je daar gewoon voor gaan. Laat je niet tegenhouden als mensen zeggen dat je het niet kan, of je ergens anders voor aanzien. Jij kan juist het tegendeel bewijzen.  

Welk muzieknummer staat bij jou op repeat? 

Dat wisselt natuurlijk om de zoveel tijd. Een nummer waar ik nooit gek van zal worden is Cigarette Daydreams van Cage The Elephant. Bij dat nummer kan ik helemaal wegdromen. Verder houd ik ook wel van John Mayer, The 1975 en kleinere indie bandjes.  

Waarvoor mogen mensen je wakker maken? 

Een etentje met vrienden of familie in een knus restaurantje ergens in Amsterdam. Lekker eten, dierbaren om me heen, een speciaalbiertje of glas wijn erbij en goede gesprekken. Dat is een sfeer waar ik ontzettend van kan genieten. Als het zou kunnen, zou ik elke dag uit eten gaan.  

Hoe kunnen geïnteresseerden jou het beste bereiken? 

Ik ben te bereiken via e-mail: y.stoffels@gocredible.nl of stuur me een berichtje op LinkedIn

Meer weten over GoCredible? Neem contact met ons op!

Bijpraten met... | Mark van Zelst van Bynco