over blog

Marieke Hut benoemd tot CFRO GoCredible

04 juli 2024, Yara Stoffels

GoCredible heeft Marieke Hut benoemd tot de nieuwe Chief Financial and Risk Officer (CFRO). In haar nieuwe rol zal Marieke verantwoordelijk zijn voor zowel financiën, als risicobeheer en compliance.  

Over Marieke 

Marieke voegt een schat aan expertise en ervaring toe, met een bewezen trackrecord bij MUNT/DMFCO, Intertrust en NIBC. Daarnaast heeft zij ook verschillende bijrollen ingenomen, zo is zij gecertificeerd vertrouwenspersoon en heeft zij een scherp oog voor strategie. Wij geloven dan ook dat zij perfect bij ons team aansluit en precies is wat GoCredible nodig heeft. 

Marieke over haar nieuwe rol

“Ik ben heel blij met deze opportunity. Deze uitdaging is voor mij bekend terrein in een nieuwe branche. Ik geloof daarom dat ik mijn ervaring goed kan toepassen bij GoCredible en tegelijkertijd enorm veel kan leren en blijven groeien. De FinTech is een dynamische omgeving, een ontzettend interessante sector om werkzaam in te zijn. Bovendien kijk ik er naar uit de klanten van GoCredible, die ik inmiddels heb mogen ontmoeten, te helpen ontwikkelen en hun doelen te realiseren. Het team is enthousiast, jong en gedreven, dus ik kon niet wachten om aan de slag te gaan.”  

Meer weten? 

Marieke is te bereiken via marieke.hut@gocredible.nl of mobiel op +31 6 30 02 68 38

Betaaloplossing nodig? Wij kunnen jou een persoonlijk plan bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak kennis met... | Tjerk Geersing