BETAALOPLOSSING Hoe werkt het

Succes verzekerd door de vastgelegde condities

Onze oplossing is geïnspireerd door de blockchain-technologie die ook gebruikmaakt van ‘smart contracts’. De verankerde condities verzekeren het succes. Dat leggen we graag uit.

Instellen van conditionele betalingen

Conditionele betalingen zijn betalingen op basis van geprogrammeerde voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn vooraf gemaakte afspraken die vastliggen in een digitaal contract. Een eenvoudig voorbeeld van een conditie is dat de verkoper betaald wordt op het moment dat de koper zijn of haar pakket ontvangt.

Afhankelijk van je business, bepaal je je eigen condities. GoCredible kan je daarover uitgebreid adviseren.

Volledig onpartijdige positie

GoCredible SmartP en SplitP faciliteren optimaal de positie tussen jou en je eindgebruikers.

Omdat we gebruik maken van onafhankelijke bronnen kunnen wij, onafhankelijk van koper én verkoper, vaststellen of aan de vooraf gestelde voorwaarden is voldaan. Ongeacht de omvang en de hoeveelheid transacties.

Het belang van jouw gebruikers, koper én verkoper, staat voorop. Jij hoeft daarvoor geen aparte vergunningen aan te vragen en je voldoet bovendien aan alle geldende wet- en regelgeving. Dat nemen wij voor onze rekening.

100% zeker van betaling bij levering

Onze conditionele betaaloplossing is uitermate geschikt voor transacties waarbij niet op hetzelfde moment geleverd én betaald kan worden.

Met GoCredible SmartP parkeren we het aankoopbedrag van de transactie veilig totdat de levering volgens afspraak is nagekomen. Pas op dat moment wordt het geld vrijgegeven aan de verkopende partij.

Verloopt de levering niet volgens afspraak, dan krijgt de koper het geld terug. Zo bied je zowel de kopende als de verkopende partij volledige bescherming. Geen van beiden heeft namelijk gelijktijdig het geld en het product in handen.

Deal or no deal

Met GoCredible SmartP creëer je een situatie waarin een transactie succesvol is, of – als onderdeel van de condities – teruggedraaid wordt. Dit betekent dat geen van de partijen schade lijdt. Het is heel eenvoudig: deal or no deal.

Transacties opsplitsen via SplitP

Het is bovendien mogelijk om met SplitP één betaling op te splitsen als er meerdere partijen deel uitmaken van de transactie. Alle partijen ontvangen volledig geautomatiseerd het deel van de betaling waar zij recht op hebben. Jij kunt bijvoorbeeld als platform de koopsom voor je aanbieders en je eigen succesfee in één klantbetaling laten collecteren, zonder met wetgeving en logistiek in de knel te komen. Makkelijk en bijzonder efficiënt.

Samen maken we de betaaloplossing die bij je past

Tijdens een gesprek inventariseren we je wensen en doelstellingen om tot de blauwdruk te komen van de beste betaaloplossing voor je business. GoCredible heeft daarvoor meerdere modules die zowel zelfstandig als gecombineerd geïmplementeerd kunnen worden. Zodra de blauwdruk vast ligt, is jouw platform in een paar stappen up-and-running. 

Is jouw platform ook toe aan een echte betaaloplossing?