BETAALOPLOSSING Betaaloplossing voor online platforms

Win-win voor jou en je eindgebruikers

GoCredible Smart Contracts Betaaldienst voor online platforms

Een conditionele betaaloplossing op basis van smart contracts is bijzonder geschikt voor online platforms: bedrijven die hun producten en diensten aanbieden via webshops, marktplaatsen en veilingsites. Juist daar waar vraag en aanbod online samenkomen, vinden betaling en levering niet op hetzelfde moment plaats. En je weet vaak ook niet met wie je zaken doet en of iemand zich aan de afspraak houdt. Dat kun je met smart contracts allemaal indekken. Daardoor neemt de betrouwbaarheid van jouw platform voor je gebruikers toe.

De betalingen lopen via een veilige derdengeldenrekening, terwijl je klanten via de geïntegreerde betaling ongehinderd hun winkelwagen kunnen afrekenen. Zo profiteer jij van de voordelen, zonder dat jij daarvoor een vergunning als betaaldienstverlener nodig hebt.

In 3 stappen is jouw betaaloplossing up & running

GoCredible heeft een uitgebreid pakket modules waaruit we voor elke online business een unieke, schaalbare oplossing kunnen samenstellen.

Ontwerp van de ideale betalingsinfrastructuur

Samen ontwerpen we de optimale betalingsinfrastructuur. We maken een aantal bewezen standaard-componenten op maat en integreren ze snel in je betalingsproces.

API integreren in jouw optimale klantreis

Met de GoCredible API kun je de beste klantreis op je platform ondersteunen en betalingen accepteren. We leggen de condities vast die er voor jouw bedrijfsproces toe doen.

Jouw betaaloplossing is direct operationeel

Zo creëren we samen je eigen betaaloplossing, 100% betrouwbaar, volledig compliant en 24/7 operationeel. Met de betaalmethode(s) die jij wenst.

Aan de slag met de GoCredible Smart Contracts betaaldiensten

Zodra je platform is geïntegreerd, heb je geen omkijken meer naar betalingen. GoCredible neemt dit over. Ondertussen voldoe je continu aan de wet- en regelgeving rond betalingsverkeer. Inclusief de benodigde accreditaties en licenties van de gewenste betaalmethodes. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over identificatie van transactiepartijen en profiteren zowel jij als je klanten van gunstige tarieven. Het enige wat je moet doen om met de GoCredible Smart Contracts betaaldiensten te starten, is geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken.

 

Succes verzekerd door de vastgelegde condities