BETAALOPLOSSING Voordelen

100% Fair play voor koper en verkoper

GoCredible Betaalservice zorgt ervoor dat je klanten, de eindgebruikers, veilig met elkaar kunnen handelen. Er is geen leveringsrisico voor de koper en geen betaalrisico voor de verkoper.
Jouw flexibele betaaloplossing binnen handbereik!

Volledig geïntegreerd betaalproces

100% zekerheid voor koper en verkoper

Veilige en snelle betalingen via Rabo Safe2Pay

Voorzien van alle benodigde vergunningen en accreditaties

Laagdrempelig en schaalbaar

Volledig geïntegreerd betaalproces

Geen zorgen meer over je betaal- en afrekenproces. GoCredible integreert een complete, solide betaalservice in je business die aansluit op alle banksystemen. Alle betalingen verlopen nu foutloos, volledig geautomatiseerd en zonder vertraging.

 

100% zekerheid voor koper en verkoper

Met de GoCredible Betaalservice bied je kopers en verkopers extra zekerheid. Er wordt uitbetaald na levering volgens de afgesproken voorwaarden of terugbetaald als er niet volgens afspraak is geleverd. Zo maak je betaalfraude onmogelijk en kunnen er nooit betalingsachterstanden ontstaan.

 

Weet wie je klanten zijn, koper én verkoper

Bij het aanbieden van betaaldiensten is het vanuit de Nederlandse wet- en regelgeving verplicht klantonderzoek te doen en de herkomst van gelden vast te stellen. Dit is bijzonder ingewikkeld en kan je conversie ernstig verstoren. GoCredible werkt samen met grote partijen, waardoor wij verschillende oplossingen bieden. Samen met jou ontwikkelen wij het proces dat jouw gebruikers optimaal ondersteunt.

Veilige snelle betalingen via Rabo Safe2Pay

GoCredible kan naast haar eigen betaaldiensten gebruik maken van Rabo Safe2Pay. Met beide voldoen je transacties via onze betaalservice aan de wet- en regelgeving rondom betalingsverkeer en ben je ’PSD2-ready’. De betalingen aan Rabo Safe2Pay vallen zelfs onder het depositogarantiestelsel van Coöperatieve Rabobank UA. Daarnaast maakt GoCredible gebruik van de nieuwste en veiligste online-identificatie. Met onze oplossing sta je sterk: GoCredible heeft een koppeling met iDIN en Rabobank heeft maar liefst 6,8 miljoen particulieren en 700.000 bedrijven volledig geïdentificeerd als actieve klant.

 

Onafhankelijke positie binnen het betaalverkeer

GoCredible Betaalservice neemt het geld van de transactie in bewaring. Zodra de overdracht is afgerond volgens de afgesproken condities, vindt uitbetaling plaats. Je blijft dus altijd de objectieve partij in een transactie; als platform neem jij een neutrale positie in tussen koper en verkoper.

 

Voorzien van alle benodigde vergunningen en accreditaties

Jij kunt je geheel richten op het verhogen van je conversie, terwijl wij zorgen voor een naadloze implementatie van jouw betaalprocessen. Omdat wij volledig compliant zijn en over de benodigde vergunningen beschikken, bied je jouw klanten een veilige en solide betaaloplossing. Bovendien kan het collecteren van jouw eigen inkomsten onderdeel zijn van deze betaalprocessen.

 

Laagdrempelig en schaalbaar betaalplatform

De betaalservice past binnen elk bedrijfsproces en groeit mee met je business. Afhankelijk van je klantproces kunnen we de betaaloplossing standaard of op maat integreren met behulp van onze API.

Klaar voor implementatie van jouw flexibele betaaloplossing?