over blog

Win-win, deal or no deal

30 maart 2018, Wim Krechting

Het GoCredible principe 'deal or no deal'. Groene button met vinkje links, stopbord rechts.

Consumenten zijn tegenwoordig goed in staat om zelf hun zaken te regelen. Door de opkomst van digitale platforms is heel Nederland een marktplaats geworden. Als je weet wat je wilt hebben, dan is het moeiteloos te vinden. Wel wringen kopers en verkopers zich in bochten om de betaling veilig te regelen, want er is altijd een mismatch tussen levering en betaling. Dus wie komt er als eerste over de brug: vooruit betalen of achteraf betalen? Welke optie je ook kiest, iemand kan nog steeds de dupe worden: wel betaald maar niet geleverd en andersom. Of misschien een dure constructie waarbij de aankoop verzekerd is?

100% zekerheid van betaling bij levering met smart contracts

Deze moeite, kosten en risico’s zijn allemaal niet nodig, want het kan anders. Met de Smart Contracts Betaalservice van GoCredible. Deze laat zich het beste omschrijven met de gevleugelde woorden ‘deal or no-deal’, wat niets anders betekent dan akkoord of niet-akkoord. En dit is precies wat GoCredible voor je klanten regelt, voor koper én verkoper. Wij zorgen voor de deal: partijen worden geïdentificeerd, afspraken zijn duidelijk en de koopsom is veilig. 100% zekerheid van betaling bij levering.

Als verkoper weet je dat je klant niet alleen geïnteresseerd, maar ook kredietwaardig is, want de koopsom staat klaar. De koper weet op zijn beurt dat het geld pas betaald wordt als hij het product ook echt in handen heeft. Geborgd met onze Smart Contracts. Zelfs als de deal niet doorgaat, zorgt GoCredible dat dit goed verloopt met een risicoloze afwikkeling zonder schade en benadeelden.

Win-win voor koper en verkoper, that’s the deal

Zorgeloos handelen op gelijke voet, zo is het perfect geregeld. Ideaal voor platformen die hun klant echt vertrouwen willen bieden. Dit is de win-win als je de Smart Contracts Betaalservice van GoCredible voor je laat werken. Iedereen wint. Met GoCredible is dat ‘all part of the deal’.

Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn!

‘Gelijk oversteken’ beschermt koper én verkoper