Besteed je KYC uit aan GoCredible

Onze ervaren analisten voeren met behulp van onze tooling alle nodige checks uit, om vervolgens aan de hand van een risicoanalyse de klant te verifiëren en accepteren. Via het online aanmeldproces levert de klant alle nodige informatie aan. De rest regelen wij.

 

Waarom kiezen voor KYC-as-a-service?

Kwaliteitsgarantie

Als Wwft-instelling heeft GoCredible een KYC-module ontwikkeld om aan alle regelgevingen, eisen van toezichthouders en AML-richtlijnen te voldoen. Wij gebruiken de KYC Tooling zelf dus ook, en hebben daarom veel baat bij het opleiden van onze analisten, en het up-to-date houden van ons proces.

Toegankelijkheid

Plug and play. Direct in te zetten door te koppelen via de API. UX premium front-end die aan te passen is naar je eigen huisstijl. Responsive opgezet en daardoor toegankelijk via desktop, tablet en mobiel.

Beschikbaarheid

Onze service is geschikt voor zakelijke en particuliere entiteiten, investeerders, ondernemers, evenement organisaties, occasion verkoop platformen: eigenlijk elke vorm van dienstverlening waar KYC een rol speelt bij het registratie proces.

Alle nodige checks

Identificatie, verificatie en ondertekenen in één digitale oplossing. EVA/VIS check op identificatie documenten en IBAN-verificatie. Directe screening op PEP en wereldwijde sanctielijsten. Digitale ondertekening via iDEAL of iDIN. Doorlopende monitoring op PEP, SANCTIE en KVK registratie (Bestuurswijzigingen etc).

Met de KYC-as-a-service oplossing heb je toegang tot een deskundig en bekwaam team waarmee het snel schakelen is. Het is niet voor niets hun expertise.

Wim Krechting, CFRO GoCredible

KYC Tooling vs. KYC-as-a-service

image-block

contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We laten het je graag zien.

Kom langs voor een inspiratiesessie of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend consult.

blog

May
30
Yara Stoffels
blog-image

KYC-module: een cruciaal puzzelstuk in de AML-naleving

Voor onder andere AFM-geregistreerde bedrijven is het belangrijk om te voldoen aan de Anti-Money Laundering (AML) richtlijnen. De richtlijn beheerders van alternatieve beleggingsfondsen (AIFMD of Richtlijn 2011/61/EU) cr